fbpxHem

Artiklar

Guider: från idé till bok

Shop

Gratisgrejer

Om Wrinspo

Write Vibes Letter

Må bra-checklista: 7 frågor som grundar dig inför semestern

Går du in i semestern med en popcornhjärna som fastnat i den hoppiga inkorg-Teams-internetflik-rutinen? De här 7 frågorna hjälper dig återvända till nuet och grunda dig i kroppen igen, så att du kan varva ner till det småputtriga semestertempot du längtar efter.
bondi beach iceberg sydney

Mindfulness med Må bra-checklistan

Att vara grundad i sig själv är lika viktigt för att kunna leva sommardagarna till fullo som för att kunna skapa och skriva från hjärtat. När livet dundrar på för snabbt och jag tappat bort mig själv brukar jag återvända till den här enkla Må bra-checklistan. En påminnelse om att koppla på alla sinnen igen, landa i kroppen och leva dagen till fullo.

Frågorna är inspirerade (men modifierade) av Eva Kihlströms bok Karismakoden:

Har jag sett något vackert som jag mått bra av? 
Har jag hört något vackert som jag njutit av?
Har jag smakat på något gott som jag njutit av?
Har jag doftat på något som luktar gott?
Har jag rört vid något härligt och mått bra av det?

Har jag skrivit eller skapat?
Har jag tänkt fantastiska tankar om mig själv?

Ladda ner Må bra-checklistan till din telefon

Använd Må bra-checklistan som bakgrundsbild på telefonen, eller gör en mapp med bilder som påminner dig om att pausa och känna in.

må bra-checklista

Från datorn: såhär laddar du ner bilden

Högerklicka på bilden för att spara den. Airdroppa eller mejla den sedan till din telefon.

Från telefonen: såhär laddar du ner bilden

Tryck på bilden och håll inne. Välj sedan Lägg till i bilder.

Ha en magisk sommar!

Catherine Heijl

Catherine Heijl

5 jul, 2021

Älskar du också gratisgrejer?

Varsågod – ladda ner gratisguider och smakprov på Wrinspos produkter.

freebie skrivplanningpaketet
gratis guide hitta din bokide
gratis smakprov skrivövning

Senaste nytt i shoppen

skrivplanner ebok skriv klart din bok

Skrivstreak 2023 – antar du vårens peppigaste skrivutmaning?

Skrivsteak är skrivutmaningen där du skriver en mening om dagen i maj på valfri text. Ett perfekt sätt att kicka igång skrivandet och skapa skrivflow genom att fokusera på görandet.

Alla är välkomna att delta gratis på Instagram under #skrivstreak. Vill du boosta skrivandet lite extra? Kolla in medlemskapen i vår peppiga skrivklubb på Facebook med skrivövningar, skrivträffar och livesändningar med inspirerande gäster.