fbpx

Må bra-checklista: 7 frågor som grundar dig inför semestern

Går du in i semestern med en popcornhjärna som fastnat i den hoppiga inkorg-Teams-internetflik-rutinen? De här 7 frågorna hjälper dig återvända till nuet och grunda dig i kroppen igen, så att du kan varva ner till det småputtriga semestertempot du längtar efter.
bondi beach iceberg sydney

Mindfulness med Må bra-checklistan

Att vara grundad i sig själv är lika viktigt för att kunna leva sommardagarna till fullo som för att kunna skapa och skriva från hjärtat. När livet dundrar på för snabbt och jag tappat bort mig själv brukar jag återvända till den här enkla Må bra-checklistan. En påminnelse om att koppla på alla sinnen igen, landa i kroppen och leva dagen till fullo.

Frågorna är inspirerade (men modifierade) av Eva Kihlströms bok Karismakoden:

Har jag sett något vackert som jag mått bra av? 
Har jag hört något vackert som jag njutit av?
Har jag smakat på något gott som jag njutit av?
Har jag doftat på något som luktar gott?
Har jag rört vid något härligt och mått bra av det?

Har jag skrivit eller skapat?
Har jag tänkt fantastiska tankar om mig själv?

Ladda ner Må bra-checklistan till din telefon

Använd Må bra-checklistan som bakgrundsbild på telefonen, eller gör en mapp med bilder som påminner dig om att pausa och känna in.

må bra-checklista

Från datorn: såhär laddar du ner bilden

Högerklicka på bilden för att spara den. Airdroppa eller mejla den sedan till din telefon.

Från telefonen: såhär laddar du ner bilden

Tryck på bilden och håll inne. Välj sedan Lägg till i bilder.

Ha en magisk sommar!

Catherine Heijl

Catherine Heijl

5 jul, 2021

Imposter syndrome – 6 strategier för att vinna över bluffkänslorna

Imposter syndrome – 6 strategier för att vinna över bluffkänslorna

Brukar du tänka: jag förtjänar inte att vara här, jag vet inte vad jag pratar om, jag är inte lika kreativ som…, jag kommer skämma ut mig, vad har jag ens att berätta om i en bok? Bluffsyndromet gör att du tvivlar på dina förmågor, inte känner dig förtjänt av din framgång och slutar utmana dig. Med de här 6 strategierna lär du dig identifiera bluffkänslorna och vända dem till din fördel.

skrivplanner ebok skriv klart din bok

Skrivplanningpaketet:
ge din skrivdröm en magisk start

198 KR

Allt du behöver för att förverkliga din skrivdröm!
Med Skrivplannern som verktyg omvandlar du din skrivdröm till ett mål och bryter ner det i en konkret plan. I e-boken Skriv klart din bok! får du lära dig mer om goalplanning, skapa hållbara skrivrutiner och en skrivritual, plus motivationsknepen att ta till när skrivkrampen slår till.

Signa upp dig på Write Vibes Letter så får du en sneakpeek på boken och plannern.