fbpx
Wrinspo logotypHem

Artiklar

Guider: från idé till bok

Shop

Gratisgrejer

Om Wrinspo

Write Vibes Letter

Må bra-checklista: 7 frågor som grundar dig inför semestern

Går du in i semestern med en popcornhjärna som fastnat i den hoppiga inkorg-Teams-internetflik-rutinen? De här 7 frågorna hjälper dig återvända till nuet och grunda dig i kroppen igen, så att du kan varva ner till det småputtriga semestertempot du längtar efter.
bondi beach iceberg sydney

Mindfulness med Må bra-checklistan

Att vara grundad i sig själv är lika viktigt för att kunna leva sommardagarna till fullo som för att kunna skapa och skriva från hjärtat. När livet dundrar på för snabbt och jag tappat bort mig själv brukar jag återvända till den här enkla Må bra-checklistan. En påminnelse om att koppla på alla sinnen igen, landa i kroppen och leva dagen till fullo.

Frågorna är inspirerade (men modifierade) av Eva Kihlströms bok Karismakoden:

Har jag sett något vackert som jag mått bra av? 
Har jag hört något vackert som jag njutit av?
Har jag smakat på något gott som jag njutit av?
Har jag doftat på något som luktar gott?
Har jag rört vid något härligt och mått bra av det?

Har jag skrivit eller skapat?
Har jag tänkt fantastiska tankar om mig själv?

Ladda ner Må bra-checklistan till din telefon

Använd Må bra-checklistan som bakgrundsbild på telefonen, eller gör en mapp med bilder som påminner dig om att pausa och känna in.

må bra-checklista

Från datorn: såhär laddar du ner bilden

Högerklicka på bilden för att spara den. Airdroppa eller mejla den sedan till din telefon.

Från telefonen: såhär laddar du ner bilden

Tryck på bilden och håll inne. Välj sedan Lägg till i bilder.

Ha en magisk sommar!

Catherine Heijl

Catherine Heijl

5 jul, 2021

Älskar du också gratisgrejer?

Varsågod – ladda ner gratisguider och smakprov på Wrinspos produkter.

freebie skrivplanningpaketet
gratis guide hitta din bokide
gratis smakprov skrivövning

Senaste nytt i shoppen

Skrivstreakbästis

Bli Skrivstreakbästis – peppig skrivklubb, tygpåse, skrivblock & klistermärken

549 KR

Maxa årets Skrivstreak – bli Skrivstreakbästis!
Då bjuds du in till vår peppiga skrivklubb på medlemsplattformen Podia. I den får du skrivvänner för livet, skrivinspiration i form av tips, pepp och skrivövningar och bjuds in till skrivträffar och livesändningar med gästande inspiratörer.

Som Skrivstreakbästis får du även 10 digitala skrivtrackers till Instagram Stories och ett paket på posten med en tygpåse, skrivblock, penna, skrivtracker och klistermärkesark.