fbpx

Preppa skrivbordet inför hösten!

Äntligen närmar sig årets bästa skrivsäsong – hösten! Preppa skrivhörnan eller hemmakontoret redan nu med skrivbordstillbehören som piffar upp höstmörkret och ger magiskt skrivflow.

Den här artikeln innehåller reklam genom annonslänkar till Åhléns, Bokus, Designtorget, Monki & Solhem Inredning.

preppa skrivbordet

Industriellt svart, betong & orange

Matcha en råare, industriell inredning med kolsvarta pappersorganiserare (perfekt för stora manushögar!), skrivbordstillbehör i betong, tejphållare i metall och orange skrivblock.

Drömmigt lila & gammelrosa

Du som tycker hösten är mörk som den är kan mjuka till övergången med skrivblock i pastellig lila och gammelrosa, regnbågsfärgat pennskrin, glittriga pennor och clipboard i ljust trä (life safer för dig som gillar att redigera utskrivet manus i soffan).

Midnattsblått & mint

De här midnattsblå blocken, mintiga ballografen och pappersklämman, förvaringslådan i metall och beiga pennvässaren harmonierar fint i ett skandinaviskt inrett hem i kall färgskala.

Stor bild: Monograph pressbild

Catherine Heijl

Catherine Heijl

20 aug, 2020

5 skäl att skriva till musik och när det är läge för tystnad

5 skäl att skriva till musik och när det är läge för tystnad

Tillhör du Team Skriva Till Musik, eller föredrar du bibliotekstyst skrivmiljö? Rätt musik kan väcka din kreativitet, hjälpa dig hitta skrivfokus och komma närmare dina karaktärer. Vilken musik som funkar bäst, vilka tillfällen det är bättre att ha det tyst och tips på ett 30-tal skrivspellistor kan du läsa om här.

13 poddar som inspirerar dig att skriva

13 poddar som inspirerar dig att skriva

Skribenters dilemma: vi vill ha skrivinspiration, men ögonen pallar inte mer skärmtid och kroppen blir stel av allt stillasittande. Lösning: sätt på en skrivpodd och ge dig ut på en promenad! De här 13 poddarna om skrivande ger dig skrivtips och inspiration kring kreativt skrivande, att skriva en bok och vägen till bokutgivning. Tryck på play och fyll på med skrivinspiration.

8 författares favoritdrinkar att svalka dig med i värmen

8 författares favoritdrinkar att svalka dig med i värmen

Sätt guldkant på den ljuva sommarkvällen eller svalka dig i värmen med de här 8 kända författarnas favoritdrinkar. Bland de syrliga, söta och friska drinkrecepten (inklusive alkoholfria alternativ) hittar du bland annat F. Scott Fitzgerald, Dorothy Parker och Truman Capotes favoriter.

skrivplanner ebok skriv klart din bok

Skrivplanningpaketet:
ge din skrivdröm en magisk start

198 KR

Allt du behöver för att förverkliga din skrivdröm!
Med Skrivplannern som verktyg omvandlar du din skrivdröm till ett mål och bryter ner det i en konkret plan. I e-boken Skriv klart din bok! får du lära dig mer om goalplanning, skapa hållbara skrivrutiner och en skrivritual, plus motivationsknepen att ta till när skrivkrampen slår till.

Signa upp dig på Write Vibes Letter så får du en sneakpeek på boken och plannern.