fbpxHem

Artiklar

Guider: från idé till bok

Shop

Gratisgrejer

Om Wrinspo

Write Vibes Letter

Preppa skrivbordet inför hösten!

Äntligen närmar sig årets bästa skrivsäsong – hösten! Preppa skrivhörnan eller hemmakontoret redan nu med skrivbordstillbehören som piffar upp höstmörkret och ger magiskt skrivflow.

Den här artikeln innehåller reklam genom annonslänkar till Åhléns, Bokus, Designtorget, Monki & Solhem Inredning.

preppa skrivbordet

Industriellt svart, betong & orange

Matcha en råare, industriell inredning med kolsvarta pappersorganiserare (perfekt för stora manushögar!), skrivbordstillbehör i betong, tejphållare i metall och orange skrivblock.

Drömmigt lila & gammelrosa

Du som tycker hösten är mörk som den är kan mjuka till övergången med skrivblock i pastellig lila och gammelrosa, regnbågsfärgat pennskrin, glittriga pennor och clipboard i ljust trä (life safer för dig som gillar att redigera utskrivet manus i soffan).

Midnattsblått & mint

De här midnattsblå blocken, mintiga ballografen och pappersklämman, förvaringslådan i metall och beiga pennvässaren harmonierar fint i ett skandinaviskt inrett hem i kall färgskala.

Stor bild: Monograph pressbild

Catherine Heijl

Catherine Heijl

20 aug, 2020

12 drömmiga bibliotek att resa till 2022

12 drömmiga bibliotek att resa till 2022

Runtom i världen finns magiska bibliotek som med sina pampiga, anrika eller futuristiska interiörer bara väntar på att bjuda in dig i böckernas förtrollande värld. Vi har listat 12 drömmiga bibliotek att lägga till på din litterära bucket list eller drömma dig bort till hemma från läshörnan eller skrivplatsen. Vilken är din favorit?

Älskar du också gratisgrejer?

Varsågod – ladda ner gratisguider och smakprov på Wrinspos produkter.

freebie skrivplanningpaketet
gratis guide hitta din bokide
gratis smakprov skrivövning

Senaste nytt i shoppen

skrivplanner ebok skriv klart din bok

Skrivstreak 2023 – antar du vårens peppigaste skrivutmaning?

Skrivsteak är skrivutmaningen där du skriver en mening om dagen i maj på valfri text. Ett perfekt sätt att kicka igång skrivandet och skapa skrivflow genom att fokusera på görandet.

Alla är välkomna att delta gratis på Instagram under #skrivstreak. Vill du boosta skrivandet lite extra? Kolla in medlemskapen i vår peppiga skrivklubb på Facebook med skrivövningar, skrivträffar och livesändningar med inspirerande gäster.