fbpx

Preppa skrivbordet inför hösten!

Äntligen närmar sig årets bästa skrivsäsong – hösten! Preppa skrivhörnan eller hemmakontoret redan nu med skrivbordstillbehören som piffar upp höstmörkret och ger magiskt skrivflow.

Den här artikeln innehåller reklam genom annonslänkar till Åhléns, Bokus, Designtorget, Monki & Solhem Inredning.

preppa skrivbordet

Industriellt svart, betong & orange

Matcha en råare, industriell inredning med kolsvarta pappersorganiserare (perfekt för stora manushögar!), skrivbordstillbehör i betong, tejphållare i metall och orange skrivblock.

Drömmigt lila & gammelrosa

Du som tycker hösten är mörk som den är kan mjuka till övergången med skrivblock i pastellig lila och gammelrosa, regnbågsfärgat pennskrin, glittriga pennor och clipboard i ljust trä (life safer för dig som gillar att redigera utskrivet manus i soffan).

Midnattsblått & mint

De här midnattsblå blocken, mintiga ballografen och pappersklämman, förvaringslådan i metall och beiga pennvässaren harmonierar fint i ett skandinaviskt inrett hem i kall färgskala.

Stor bild: Monograph pressbild

Catherine Heijl

Catherine Heijl

20 aug, 2020

8 författares favoritdrinkar att svalka dig med i värmen

8 författares favoritdrinkar att svalka dig med i värmen

Sätt guldkant på den ljuva sommarkvällen eller svalka dig i värmen med de här 8 kända författarnas favoritdrinkar. Bland de syrliga, söta och friska drinkrecepten (inklusive alkoholfria alternativ) hittar du bland annat F. Scott Fitzgerald, Dorothy Parker och Truman Capotes favoriter.

Poeten W.S. Merwin vigde sitt liv åt palmerna på Maui

Poeten W.S. Merwin vigde sitt liv åt palmerna på Maui

I en tid av slash careers, multitasking och plingande notiser blir personer som fullkomligt absorberas av sin passion allt mer sällsynta. Här kan du läsa den inspirerande berättelsen om William Stanley Merwin som lämnade livet i New York för Maui, Hawaii, där han under fyra decennier skötte en palmträdgård och skrev poesi om den.

skrivplanner ebok skriv klart din bok

Skrivplanningpaketet:
ge din skrivdröm en magisk start

198 KR

Allt du behöver för att förverkliga din skrivdröm!
Med Skrivplannern som verktyg omvandlar du din skrivdröm till ett mål och bryter ner det i en konkret plan. I e-boken Skriv klart din bok! får du lära dig mer om goalplanning, skapa hållbara skrivrutiner och en skrivritual, plus motivationsknepen att ta till när skrivkrampen slår till.

Signa upp dig på Write Vibes Letter så får du en sneakpeek på boken och plannern.